leidje9
IMG_20131217_095209

We weten hoe belangrijk foto’s en andere levensdocumenten bij het leven helpen in de verwerking. Voor het maken van een Levensdocument hanteer ik een zorgvuldige aanpak. Er gebeurt niets wat u niet wil. Als u besluit tot het maken van een Levensdocument van uzelf of van iemand anders, dan is de eerste stap het houden van een voorgesprek. Dan kom ik bij u thuis en bespreken we alles rustig door.

Voor het vastleggen van ‘Het Levensdocument’ ga ik op zoek naar de specifieke eigenschappen en kenmerken van de persoon. Er ontstaan mooie en intieme momenten welke op beeld vast worden gelegd. Afhankelijk van de situatie kom ik regelmatig langs, dat kan 1 keer in de paar weken zijn, maar ook korter of juist langer. Tevens zoeken we samen naar bijzondere dagen, maar juist de ‘gewone’ familiebezoeken.

Het verleden kan ook in een boek worden meegenomen. Door mijn grafisch achtergrond kan ik archiefbeelden, teksten of andere vormen mooi verwerken. Heeft u vragen of een idee? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.